Boros Luca: Nevesincs

Mesekönyv és bábszínház egyben!

Fantázia-, képzelet - és szövegértés fejlesztő kreatív ajándék !

Nevesincs - mesekönyv és bábszínház egyben!

Nevesincs története egy szomorú kis indiánlányról szól. Mindenkinek sajátos neve van, csak épp neki nincs. Az öreg bölcs indián segítő szándékkal ezt mondja neki: "Mindenkiben él egy virág, abban egy szó rejlik. Találd meg a virágod, s megtalálod a neved!" Így hát barátjával, Kismedvével elindulnak megkeresni azt a bizonyos virágot. Az út során igazán megismerkedik valakivel, saját magával. De vajon sikerül nekik megtalálni a nevet, amiért útra keltek? És ha igen, hogy szólítják majd Nevesincset? A mese végén kiderül.

A mesekönyv két részből áll: a történetből és a könyv végén kinyíló papírszínházból. Így a gyerekek újraélhetik, eljátszhatják a mesét, sőt saját ötleteiket is kipróbálhatják. Az ehhez szükséges papír díszletek és bábok is megtalálhatók a könyvben. A történet végén mindenki megkeresheti azt a bizonyos virágot, azt az indián nevet, mely csakis őrá jellemző.

Előnye, hogy könnyen hordozható, több funkciós könyv, a bábok a használat után sem vesznek el, mivel egy "báb- és díszlettár" is megtalálható a könyvben.

Remek ajándék 5-8 éves gyermekeknek! 

Ára: 2400Ft

Iskolai osztályoknak és óvodai csoportoknak (20db felett) további kedvezménnyel kapható:)

Rendelés: borosluca13{kukac}gmail.com