Édesanya, pedagógus és tanuló vagyok. Kreatív és alkotó, örülni és hibázni tudó, azaz ember. Hosszú út áll mögöttem és előttem egyaránt. Minden pillanatban megérkezem és útnak is indulok, hol könnyedén, hol nehezebb léptekkel. Folyamatosan változok. Hálás vagyok.

Boros Luca vagyok, pedagógus, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta, kundalini jógaoktató. 

Abban segítek, hogy kellő önismerettel mindenki képes legyen értékelni önmagát, szeretettel fordulni önmagához és másokhoz, felelősséget vállalni saját döntéseiért, ezáltal egy harmónikus életet tudjanak élni. 

Én is ezt az utat járom a mesékkel, folyamatos önfejlesztéssel, meditációkkal, a csodás kundalini jógával, tudatosságra, alázatra, lágyságra és rugalmasságra törekszem az élet minden területén.  

Mesélek múzeumokban, kúltúrális központokban és vállalati tréningeken. 

Azt vallom, hogy mindenkinek van egy áldása, hogy nincsenek hibák, az odafigyelés minden stresszt és fájdalmat felold.

Aki nem hiszi, járjon utána! 

Utam:

Német nyelvtanárként diplomáztam a Berzsenyi Dániel Tanárképző főiskolán, majd az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Angol tanító szakán szereztem meg második diplomámat. 

Elvégeztem a Játékok hangtálakkal és gongokkal c. képzést Radnai Zsuzsánál (https://www.hangmasszazs.hu). Peter Hess hangtálakat használok a gyerekekkel való foglalkozásokon, lazítására. Relaxációt és meditációt gyakorlok velük. 

EDU kineziológiát azaz tanulást segítő mozdulatokat tanultam és alkalmaztam a gyerekeknél, ezzel támogatva a tanulás folyamatát. 

Kaposi László drámakurzusát teljesítettem, a drámajátékokat minden helyzetben szívesen veszik a gyerekek és a felnőttek, egyszerre oldódnak és fejlődnek benne.                              

Létrehoztam az Elefáni Papírszínház Ifjúsági Színházat, írtam hozzá egy mesét és elkészítettem a színház mesekönyv változatát, Nevesincs címmel. A könyv sajátossága, hogy mesekönyv és bábszínház egyben. Remek fantázia- és képzelet fejlesztő szórakozás kicsiknek.

Elvégeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetem Színházi szaknevelő szakát. Ezt követően hospitáltam a Kerekasztal Színházi Nevelési Központnál, TIE-val, azaz színházi nevelési programmal bővítettem a saját ifjúsági színházam repertoárját.

Részt vettem Vass Zoltán rajzelemző I. kurzusán, mely segítséget nyújt abban, hogy jobban megismerjem a hozzám érkezők személyiségét. 

Tanultam és használom az EMK, erőszakmentes kommunikáció módszerét, segítem a klienseket megismertetni a negatív és pozitív érzelmek felismerésében, szükségleteik kifejezésében. 

Rátaláltam a meseterápiára és teljesítettem Boldizsár Ildikó kurzusait. Olyan önismereti módszerre bukkantam, amely  nem csak gyermekeknek szól, sőt, felnőtteknek  hatékony, miközben lágy és határozott útmutató is egyben.  2018-ban Alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeutává váltam.

Nepálig utaztam és egyidejűleg egy belső utazáson is részt vettem. Meditáltam, alternatív gyógymódokat tanultam, tudatos táplálkozással foglalkoztam, megismerkedtem a kundalini jógával, aktív gyakorló és Kundalini jógaoktató vagyok.

OH kártya instruktor képzést végeztem és integráltam a foglalkozásaimba. "Ez egy olyan rendszer, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében." (Németh Lóránd)

Finom és hatékony módszerekkel dolgozom és ismertetem meg a hozzám érkezőket.   

Minden eddigi tapasztalatomat ötvözve készen állok arra, hogy másokat is támogassak, inspiráljak és együtt haladjunk.